Tømrerfirma Anders Mattrup tilbyder nyt tag, uanset hvor i Midtjylland du holder til. Så går du med tanker om en fuld tagudskiftning eller andet tagarbejde, skal du blot tage kontakt til os på telefonnummeret i bunden af siden, så giver vi et godt tilbud.

​Vi kommer gerne og skaber et nyt tag, der lever op til dine forventninger, hvad end du er privat- eller erhvervskunde.

​Materialer efter dit ønske

Vi holder os altid opdateret på området og overholder altid alle lovkrav og regler i forbindelse med nyt tag. Vores mål er nemlig til hver en tid tilfredse kunder.

​Vi har gennem tiden arbejdet meget på tage og hjælper altid med valg af materiale.

​Tilbud på nyt tag eller tagarbejde?

Anders Mattrup kommer altid ud og besigtiger bygningen inden afgivelse af et uforpligtende tilbud eller en fast pris, alt afhængig af hvad du ønsker.

​Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning om dine muligheder samt om den optimale tagløsning set ud fra er fagperspektiv.

​For en god og konkurrencedygtig pris på nyt tag kontakt os på på tlf. 22 93 97 91.​ Vi dækker hele området omkring Tarm, Skjern og Ringkøbing. Skulle du bo uden for det område, så finder vi nok også en løsning på det.

Indhent uforpligtende tilbud

Skal din lokale tømrer ringe dig op med et gratis uforpligtende tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Anders Mattrup
CVR: 35085181

Adresse

Ørbækvej 6
6880 Tarm