Tagrender i Tarm, Grindsted og Brande

Vi udskifter og renoverer tagrender efter kundernes ønsker i områderne omkring Tarm, Grindsted og Brande. Det sker ofte, at vi i forbindelse med andre tagopgaver også bliver bedt om at skifte tagrenden på bygningen.

Hvilken type tagrender passer til dig?

Når du skal vælge hvilken type tagrende der skal monteres på dit hus/din bygning har du flere muligheder, der tilbyder hver deres fordele. Hos Tømrerfirmaet Anders Mattrup arbejder vi med tagrender i:

  • ​Plastik
  • Stål
  • Zink
  • Messing

​​En tagrende har den naturlige funktion at lede vandet fra taget ned i jorden uden om husets facade. Men i mange tilfælde udgør tagrenden også en æstetisk vigtig funktion på en bygning. Med en stål-, zink- eller en messing tagrende får husets udseende pludselig et bemærkelsesværdigt løft. Med plastik har man derimod en billigere løsning der kan holde til hårdere miljøer end metalløsningerne. Derimod giver man afkald på et mere robust materiale i stål, zink og messing hvis man vælger plastik. Det vil sige at man skal være forsigtig med stigen når man skal op og tjekke tagrenden da det bløde materiale godt kan give efter for vægten og ende med at knække.

Bor du tæt på havet er plastik dog ofte en god løsning da saltet i luften er hårdt for tagrender af stål og kan resultere i hurtigere rustdannelse. Afhængig af din placering, præferencer og bygningens udtryk er der mange forskellige muligheder. Så skal du bruge professionel vejledning til beslutningen kan du altid tage fat i os.

Vil du vide mere om tagrender?

Kontakt os for at høre mere om forskelle i kvalitet og pris på de forskellige typer af tagrender.

Du kan altid få fat i os på tlf. 22 93 97 91 eller e-mail: mail@andersmattrup.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender i Tarm, Grindsted og Brande omegn.